Въпроси за опънатите тавани

въпроси за опънатите тавани

Какво представляват опънатите тавани Bach?

Те са съвременна строителна технология! Направени са от еластичен поливинилхлорид, който се опъва върху крепежни профили.Те могат да се използват както за таван така и за декоративна стена.Голямото разнообразие от цветове ви дава широк простор за оригинални решения.Това е един удобен и надежден начин за стилно завършване на вашият таван.

Какви са предимствата на опънатите тавани?

Идеално равното платно скрива от погледа всички дефекти и неравности на основния таван,подобрява акустиката в помещението.Има голямо разнообразие от цветове и текстури, и позволят принтиране на изображения върху тях. Опънатите тавани Bach се предлагат в богат асортимент и според ефекта на повърхността биват транслусцентни, матови, сатенени, металик,гланц, декоративни, текстилни и огледални и перфорирани с до 10 години гаранция. Тeхните цветове не избледняват с течение на времето, водонепроницаеми и много еластични,леки /в сравнение с гипсокартона 80-110 пъти по лек/С тях имате възможността за скриване на електрически кабели, водопроводни тръби, кабели и др.Освен осветителни тела, на опънатите тавани могат да се монтират вентилационни решетки, вътрешни тела на климатични сплитсистеми и датчици за дим..Те са шумоизолационни, пожароустойчиви, нетоксични и хипоалергични което позволява монтажа им дори в медицински заведения .Топлоустойчив материал който издържа на големи температурни промени. С тях могат да бъдат направени структури с формата на арка или купол, а монтажът е бърз и лесен което е голямо предимство за нашите клиенти.

Къде могат да се монтират опънатите тавани?

Те са подходящи за употреба в жилищни сгради, помещения с плувни басейни, развлекателни помещения,бизнес сгради ресторанти, медицински заведения и др.

Колко време отнема монтажът на опънатия таван?

Монтажът е бърз /в рамките на един ден/ .Необходимо е всички стени в помещението да са завършени. Работата отнема няколко часа в зависимост от площта и сложността на помещението.

Как се поддържа опънат таван?

Опънатите тавани могат да се почистят с обикновени почистващи препарати не задържат петна и не позволяват образуването на плесен и мухъл.
Ако имате още въпроси за опънатите тавани, свържете се снас по имейла или по телефона