опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

Vitrulan Group (производителят на стъклотекстилни тапети Systexx) се радват на дългогодишна репутация на специалисти в изработката на продукти от текстилно стъкло. Многобройни партньорства, напр. с Fraunhofer-Gesellschaft (Дружество „Фраунхофер“ е обединение на научни институти в Германия.), демонстрират силния им фокус върху научните изследвания и иновациите.   Осигуряването на удовлетвореност на клиентите е техен и наш основен приоритет. За да отговорят на изискванията на клиентите, считат, че най-важната им задача е реализацията на индивидуални поръчки и производството на иновативни, практични и висококачествени продукти.   „Превъзходно качество – произведено в Германия“ е еталонът за всички съществуващи и нови продукти.

 

Стъклотекстилните тапети SYSTEXX имат много предимства пред обикновените тапети -широчината им е 1м,Aqua technology, заравняват неравностите, заздравяват повърхността, върху която се полагат, осигуряват по-добра изолация на помещението, могат да се пребоядисват многократно без да се изгуби релефа, имат висока механична якост, премостват и задържат пукнатини до 2мм. Снатките са почти незабележими, а ако майстора е добър дори и незабележими.

Благодарение на Aqua technology полагането им е по-бързо и лесно от това на обикновените стъклотекстилни тапети. След залепянето им, се оставят да изсъхнат едно денонощие, след което се полагат 2 слоя боя и придобиват завършен вид.

 Продуктовата гама на SYSTEXX се разделя на 3 категории:

1. Systexx Active стъклотекстилни тапети с разширено приложение.

2. Systexx Phantasy предлага по-изискани и разчупени дизайни – пищни, завладяващи и големи структури, особено подходящи за акцентиране на цели стаи или стени в стаите.

3. Systexx Pure Предлага безброй възможности за дизайн на вашите стаи. Прави линии, добре дефинирани текстури и идеално гладки повърхности създават спокойна обстановка и умишлено придават изчистен вид на стените.

 

+359899968143