опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

Магнитна бяла дъска – SYSTEXX ACTIVE MAGNETIC WHITEBOARD

След като се насладите на предимствата на бялата дъска, няма да искате да ги изгубите. Където и да се намирате, каквото и да правите – в творческа среща, планиране на дежурството, у дома в кухнята, в офиса или в детската стая. Белите дъски са идеални за записване на идеи, оставяне на бележка за вашите колеги или кратко съобщение за вашата половинка. В допълнение към необходимото пространство и често притеснителния външен вид, дори най-големите дъски бързо достигат своите граници. Идеите се нуждаят от пространство. И колкото по-голям е терена за креативността, толкова повече извличате от нея.

Новата SYSTEXX Active Magnetic Whiteboard може да помогне за решаването на този проблем. Интелигентното многофункционално покритие за стена се предлага с матова или лъскава повърхност и може да бъде окачено във всяка стая в желания размер. Когато не се използва, той се вписва почти невидимо в цялостния дизайн на стаята.

А SYSTEXX Active Magnetic Whiteboard може да направи още повече: не само върху повърхността на бялата дъска може да се пише и избърсва отново и отново, тя също така разполага с магнитен гръб, така че можете да окачите вашите бележки или важни документи на сигурно и видимо място с конвенционални магнити.

Портфолиото от презентационни продукти на Vitrulan ви предлага цял спектър от възможности за проектиране на вашите стаи. В допълнение към покритието за стена SYSTEXX Active Magnetic Whiteboard, то включва и покритие за стена SYSTEXX Active Magnetic; това функционално стенно покритие се предлага с гладка или леко текстурирана повърхност и се предлага без окончателно покритие. По желание може да бъде боядисан във всеки цвят или покрит със SYSTEXX Whiteboard Finish.

DOWNLOADS

Реакция към огън: C-s1, d0 (Магнитна бяла дъска)

Устойчив на дезинфектанти и почистващи агенти (в комбинация със съответните системи за покритие)

Нетоксичен

Подходящ за хора страдащи от алергии

Произведено в Германия

Не е опасен за здравето със сертификат Oeko-Tex

+359899968143