опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

ПЪЛНА СИСТЕМА V4HEAT

Независимо дали планирате да ремонтирате, реновирате или строите нов дом – ние ще проектираме заедно с вас идеалната отоплителна система за вашия проект, базирана на инфрачервено електрическо отопление!

За да управлявате нашата отоплителна система V4heat, не се нуждаете нито от резервоар за газ, масло или пелети, нито от монтаж на обемисти радиатори или дебел слой подова замазка. Всичко, от което се нуждаете, са електропроводите към отоплителните коловози. Вие решавате къде се отоплява всяка стая: подово отопление в банята, таванно отопление над бюрото в домашния ви офис или стенно отопление в детската стая – V4heat осигурява максимална гъвкавост при отоплението.

Интегрирана във вашата система за домашна автоматизация, можете също да контролирате стаите със своя смартфон или таблет, докато сте в движение.

Надстройте вчерашните сгради с утрешните технологии!

Ремонтът на съществуваща сграда, оборудван с индивидуални камини, електрически нагреватели или стара централна отоплителна система, може да струва особено скъпо. Независимо дали избирате подово, стенно или таванно отопление, можете да инсталирате новата си отоплителна система директно под повърхността.

С по -малка от 0,6 мм дебелина, той е невероятно тънък. Вграден в мазилки с дебелина до 3 мм, той предлага ненадмината дифузионна пропускливост, като гарантира, че стените остават „здрави“. Тъй като отоплителната система тежи по -малко от 250 g на квадратен метър инсталирана площ, не е нужно да се притеснявате за превишаване на товаримостта на тавана.

DOWNLOADS

Персонализирани концепции и цялостно обслужване

От концепцията до изпълнението, ние ви помагаме да реализирате мечтата си за перфектно отопляем дом. Работейки заедно с енергийно планиращи и фотоволтаични специалисти, ние планираме всички проекти в тясно сътрудничество със собственици на жилища, архитекти или строителни проектанти. Независимо дали разработвате имот или сте производител на сглобяеми къщи, ние ще се радваме да Ви посъветваме в областите на инсталиране, проектиране, избор на система, спазване на Германската наредба за пестене на енергия (EnEV) и цялостната енергийна концепция

Нашите проектни изчисления за отопление включват

* изчисление на отоплителното натоварване
* планиране, специфично за помещението
* монтажен план с размери
* дизайн на електрическото табло

+359899968143