опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

Стъклотекстилни тапети абсорб – SYSTEXX ACTIVE ABSORB

Чистият въздух е от съществено значение за нашето здраве. По време на и след ремонтни дейности, може да сте изложени на опасни вещества, отделяни от много материали, които могат да навредят на вашето здраве. Вдишването и на малки количества от тези вещества може да намали способността ви да се концентрирате и да предизвика главоболие или гадене.

Формалдехидът е много често срещан замърсител на въздуха в помещенията. Много ежедневни материали отделят този газ във въздуха. Било то нови мебели, особено когато са изработени от дървен композит или шперплат, килими, бои или лепила – формалдехидът често се отделя през дълъг период от време и се разгражда бавно.

Absorb осигурява ефективно пречистване на въздуха чрез трайно свързване с молекулата на формалдехида, съдържаща се в него и я неутрализира. Това прави въздуха в помещенията много по-чист и здравословен, отколкото когато се използват стандартни стенни покрития – това активно покритие повишава благосъстоянието на всички нас.

SYSTEXX Absorb намалява количеството замърсители на въздуха в помещенията ефективно и устойчиво през целия жизнен цикъл на стенното покритие. Той дава възможност за неутрализиране на формалдехидните молекули, срещащи се в атмосферата, и абсорбира 65% от замърсителите в рамките на 24 часа след монтажа му.

SYSTEXX Active Absorb е особено подходящ за помещения, където доброто качество на въздуха и намаляването на нивата на формалдехид са от съществено значение: детски градини, училища, развлекателни центрове, болници, детски стаи, кабинети и т.н.

DOWNLOADS

Quick and easy to hang thanks to Aqua Technology

Бърз и лесен за инсталация благодарение на Aqua Technology (не се предлага при Absorb Glassfleece)

Реакция към огън: B-s1, d0 – изключително огнезащитен

Подсилва основата и премоства пукнатини

Изключително устойчив на износване и търкане

Устойчив на удар и перфорация

Устойчив на дезинфектанти и почистващи агенти (в комбинация със съответните системи за покритие)

Нетоксичен


Подходящ за хора страдащи от алергии

Пропуска водна пара

Възможност за многократно прбоядисване

Произведено в Германия

Благоприятен за здравето със сертификат Oeko-Tex

+359899968143