опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

Стъклотекстилни тапети Vitrulan

  Стъклотекстилните тапети са изключително ефективни, експлоатацията им е надеждна и продължителна, заздравяват основата и я предпазват от нараняване, предотвратяват появата на микропукнатини и закриват съществуващи от 1-3мм (зависи от дебелината и оплетката на тапета), спестяват фина шпакловка и време.
   Стъклотекстилните тапети са антибактериални, антистатични, антиалергични, не позволяват развитието на микроорганизми – благоприятстват за по-здравословна среда в помещенията.
   Vitrulan Group се радват на дългогодишна репутация на специалисти в производството на продукти от стъклени нишки.  За да отговорят на изискванията на клиентите считат, че най-важната им задача е  производството на иновативни, практични и висококачествени продукти.  
„Превъзходно качество – произведено в Германия“ е еталонът за всички съществуващи и нови продукти.

Стъклотекстилни тапети

Systexx

По-бърз и лесен монтаж благодарение на Aquatechnology.

Стъклотекстилни тапети Systexx с Aquatechnlogy имат фабрично нанесен лепилен слой на гърба, който се активира с чиста вода!

Стъклотекстилни тапети

Modern walls

Фабрично грундирани стъклотекстилни тапети modern walls предлагат широка гама от оплетки и се монтират по традиционния начин – с лепило за стъклотекстил.

Отоплителни системи

V4heat

Вграден в мазилки с дебелина до 3 мм, V4heat предлага ненадмината дифузионна пропускливост, като гарантира, че стените остават „здрави“. Oтоплителната система тежи по -малко от 250 g на квадратен метър инсталирана площ.

Инструменти за

монтаж на стъклотекстилни тапети

Стъклотекстилни 3D фототапети 

+359899968143