опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

SYSTEXX ACTIVE ACOUSTHERM

Животът ни е придружен от звуци и шумове, които може да намерим за мелодични, неприятни или дори досадни. Така че оптимизирането на нивата на шум, както у дома, така и на работното място, има положително въздействие върху нашето благосъстояние и подобрява ефективността и способността ни да се концентрираме. SYSTEXX Active AcousTherm е проектиран именно с оглед на това.

С боядисан или не – SYSTEXX Active AcousTherm отговаря на изискванията за клас Е звукоизолация благодарение на своите звукопоглъщащи свойства. Той забележимо намалява реверберацията и ефективно подобрява акустиката в помещението.

С ниска степен на запалимост, SYSTEXX Active AcousTherm е особено подходящ за използване в райони, където противопожарната защита играе важна роля. Не много стенни покрития могат да се похвалят с това.

Много стаи често не се отопляват непрекъснато през целия ден. Така че е много приятно, ако температурата може бързо да се повиши до комфортно ниво. SYSTEXX Active AcousTherm улавя топлия въздух в стаята; това позволява стайната температура да се повишава по-бързо и означава, че е необходима по-малко енергия за отопление. Но за разлика от вътрешната изолация, SYSTEXX Active AcousTherm не пречи на естествената циркулация на топлината, така че стените могат да дишат по-свободно поради високата пропускливост на водната пара.

SYSTEXX Active AcousTherm запълва пукнатините и осигурява трайна защита срещу нови повреди. В същото време е лесно да се работи с него, колкото традиционните стенни покрития от стъклофазер. И дори когато е боядисана със стандартна емулсионна боя, акустичната тъкан остава ефективна. Неговите естествени висококачествени компоненти го правят екологично чист и нетоксичен: AcousTherm има рейтинг A + нулеви емисии.

Въпреки че е с дебелина само 3,0 мм, SYSTEXX Active AcousTherm постига коефициент на звукопоглъщане от αw 0,25 (H) в съответствие с DIN EN ISO 354, което го поставя в клас на звукопоглъщане E. При λ (10) = 0,040 [W / (m * K)], неговата топлопроводимост е еквивалентна на тази на минералната вата.

Стойността му на термично съпротивление R е оценена на 0,06 [m² * K / W]. Изпитанието съгласно DIN 4108-3 не дава улики за конденз.

DOWNLOADS

Подобрява акустиката в помещението

Реакция към огън: B-s1, d0 – изключително огнезащитен

Подсилва основата и премоства пукнатини

Изключително устойчив на износване и търкане

Устойчив на удар и перфорация

Устойчив на дезинфектанти и почистващи агенти (в комбинация със съответните системи за покритие)

Нетоксичен

Подходящ за хора страдащи от алергии

Произведено в Германия

+359899968143