опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

SYSTEXX ACTIVE RENO

Active Reno са стрклотекстилни тапети със специален модел, който визуално компенсира неравномерните основи. Неговото умишлено неравномерно, текстурирано покритие е особено подходящо за директен монтаж върху стари стенни покрития в зони, нуждаещи се от бърз ремонт, напр. текстурирана мазилка до 2 мм, или дори плочки.

Тъканите Reno са специално разработени за бързо обновяване на големи закрити площи. Те могат да се нанасят директно върху основите, които могат да имат несъвършенства и издатини до 2 mm, докато бизнесът продължава, без да прекъсват ежедневните процедури и без да изискват продължителна подготовка.

Благодарение на Aqua Technology, където стенните покрития се доставят с лепило на гърба и просто се нуждаят от вода, за да го активират, е възможно обновяване с S38 и SP38, докато ежедневният бизнес продължава, причинявайки много малко смущения, дори в зони с голям трафик, като болнични коридори.

SYSTEXX Active Reno SP38 вече е грундиран с бял пигмент. Следователно светлите цветове се нуждаят само от един допълнителен слой боя – и това е всичко !!

DOWNLOADS

Бърз и лесен за инсталация благодарение на Aqua Technology  (S38 / SP38)

Реакция към огън: B-s1, d0 – изключително огнезащитен

Подсилва основата и премоства пукнатини

Изключително устойчив на износване и търкане

Устойчив на удар и перфорация

Устойчив на дезинфектанти и почистващи агенти (в комбинация със съответните системи за покритие)

Нетоксичен

Подходящ за хора страдащи от алергии

Пропуска водна пара

Произведено в Германия

Не е опасен за здравето със сертификат Oeko-Tex

+359899968143