опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

За компаниятаТаванЕкипът на компанията работи на българския пазар от 1993г. с основна дейност сухo строителство, ремонти, довършителни работи, интериорни и екстериорни решения. През 2006г. компанията регистрира Е енд С Груп ЕООД и разширява дейността си в производството на насипка за сухи подове, призната от KNAUF Bulgaria.

През 2011г. фирмата стартира на пазара с нов продукт – производсво на опънати тавани. Те са съвременна строителна технология, която Ви дава широк простор за оригинални решения. Това е един удобен и надежден начин за стилно завършване на вашият таван. През същата година фирмата стана официален представител за България на немският производител на стъклофазерни тапети Vitrulan.

Стъклофазерните тапети SYSTEXX предлагат голямо разнообразие на модели – класически, с AQVA технология, магнитни, акустични и по желание на клиента с индивидуална оплетка. Е енд С Груп ЕООД е фирма, специализирана в сухо строителство, довършителни дейности, интериорни и екстериорни декорации. При нас творят доказани специалисти в бранша, обединени от каузата да създават висококачествени продукти.

Предлагаме на нашите клиенти затворен цикъл на анализ и дефиниране на задание, дизайнерски проекти и разработки на авторски виждания, конструктивни решения, производство, монтаж, гаранционно обслужване и след гаранционна поддръжка. Гарантираме високо качество на материалите, оптимални срокове и конкурентни цени.

 

+359899968143