опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

Стъклотекстилни тапети

  Благодарение на Aqua Technology монтажът на стъклотекстилните тапети значително се ускорява и улеснява. Лепилото е фабрично нанесено на гърба на тапета. За да се активира е необходимо да се намокри с чиста вода, като за целта се използват машини AquaQuick I/ II/ III, оборудвани с цифров метър, който засича колко тапет сте издърпали.
  Монтажът отнема от 2 до 4 пъти по-малко време в сравнение с традиционния метод. Aqua Technology дава възможност да се монтират повече кв. м. за по кратко време от по малко хора. Не е нужно да се маже лепило, не е нужно да се отсичат ъглите, лепилото не пресъхва и е равномерно разпределено точно толкова, колкото е необходимо. 

Systexx PURE

Изчистен дизайн, симетрични и добре дефинирани текстури, както и супер гладки стъклотекстилни покрития.

Systexx

PURE

SYSTEXX Pure предлага безброй възможности за дизайн на вашите стаи. Прави линии, добре дефинирани текстури и идеално гладки повърхности създаващи спокойна обстановка и умишлено подобряващи изчистения вид на вашите стени.

Systexx PHANTASY

Проектирани с пищен дизайн, перфектни за акцент, завладяващи форми с големи размери.

Systexx

PHANTASY

Било то най-дълбоката джунгла или необятният, безплоден пустинен пейзаж: SYSTEXX Phantasy ви отвежда на пътешествие във фантастични светове. Пищният дизайн и завладяващите шарки с голям размер превръщат цели стаи или подчертани стени във върха на всеки апартамент, офис или хотелска стая. Създайте спираща дъха атмосфера и оживете стените си с фантастични идеи за декор.

Systexx ACTIVE

Стъклотекстилни покрития с допълнителна функционалност.

Systexx

ACTIVE

Благодарение на специалните финални и други покрития, стенните покрития SYSTEXX Active предлагат допълнителни функционални предимства. Продуктите варират от реновиращи тъкани, магнитни тъкани и стъклени полари, до клас А2 пожарозащитно решение, стъклотекстилни тапети, които спомагат за пречистването на въздуха или Лого стъклотекстил с интегриран дизайн по поръчка.

Systexx CLEANEO® SYSTEXX® SYSTEM

Върховно акустично представяне, съчетано с перфектно гладък и привлекателен завършек на повърхността

Гладки акустични тавани

CLEANEO® SYSTEXX® SYSTEM

Традиционните акустични тавани често не са опция за модерните концепции на помещенията поради външния им вид. Идеално гладките стени и тавани са изключително отразяващи, което води до неприятна акустика. Новата система Cleaneo SYSTEXX се справя точно с това предизвикателство и прави невъзможното – възможно: върхови акустични характеристики, съчетани с идеално гладка и атрактивна повърхност.

+359899968143