опънати тавани

Email

office@bachbg.com

Телефон

(+359) 899 968143

Магнитни стъклотекстилни тапети – SYSTEXX ACTIVE MAGNETIC

Където и да се намирате, каквото и да правите – в творческа среща, планиране на задължения или просто игра и пускане на пара – имате нужда да запишете на видно място своите идеи, задължения и цели. С активния магнитен обхват SYSTEXX вече не е нужно да се задоволявате с тежки флипчарти, обемисти магнитни дъски или задръстен проекционен екран. Системата се съчетава с цялостния дизайн на стаята и е практически невидима.

Независимо от формата или размера на вашите стени, нашите патентовани магнитни продукти могат лесно да ги покрият. Задната страна на тапета има магнитен слой, докато опциите за видимата страна са особено фин стъклен плат (Magnetic M39) или идеално гладко стъклено руно (Magnetic M22). Магнитните стенни покрития, които могат да се боядисват многократно, се сливат почти неусетно с интериора в стаята и не създават магнитно поле, не пречат на мобилното радио или Wi-Fi мрежите.

Магнитни стенни покрития, бетонни стени или дори плотове – със SYSTEXX Whiteboard Finish всички гладки повърхности могат да бъдат оборудвани с допълнителна функция: върху тях да може да се пише с маркери за бяла дъска и да се избърсват отново и отново, и отново. Комплектът за бяла дъска е тестван и се препоръчва за използване със SYSTEXX Active Magnetic M22 стъклено руно и M39 стъклен плат. SYSTEXX Whiteboard Finish може да бъде почистен, при условие че са използвани маркери за бяла дъска.

DOWNLOADS

Реакция към огън: B-s1, d0 – изключително огнезащитен (M22 / M39)

Устойчив на дезинфектанти и почистващи агенти (в комбинация със съответните системи за покритие)

Нетоксичен

Подходящ за хора страдащи от алергии

Произведено в Германия

Не е опасен за здравето със сертификат Oeko-Tex

+359899968143